[qode_slider slider='cat-ca' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' responsive_height='yes' anchor='' show_navigation_arrows='yes']

SOBRE NOSALTRES

El Climate Hub Change és una iniciativa promoguda pel Districte Digital de la Comunitat Valenciana amb l’ajuda de AGBAR i GELLIFY per crear un ecosistema d’actors innovadors en el medi ambient i el canvi climàtic.

El Hub és un espai de col·laboració per promoure, estimular, influir, generar i activar projectes i propostes per contribuir a la sostenibilitat ambiental i reduir l’impacte del canvi climàtic.

QUÈ OFERIM?

Validar, fer créixer i escalar les solucions amb nosaltres:

VALIDACIÓ DEL PRODUCTE O SERVEI
ACCÉS A SERVEIS EXCLUSIUS
DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI

QUÈ ESTEM BUSCANT?

Busquem startups que tinguin un interès real en expandir el seu negoci a nivell internacional i obrir una oficina al Districte Digital de València.

Startups QUE TREBALLEN TEMÀTIQUES DE SOSTENIBILITAT

Darrerament, el canvi climàtic i la sostenibilitat s’han convertit en un problema més generalitzat. Si bé el medi ambient sempre ha estat important, cada vegada més consumidors són conscients dels problemes socials i demanden productes que tinguin en compte i donin resposta a aquests reptes mediambientals. Tens una idea o startup innovadora relacionada amb el canvi climàtic o la sostenibilitat? Et volem!

COMPANYIES AMB REPTES MEDIAMBIENTALS

La innovació oberta és un nou model utilitzat per les empreses en les seves relacions amb agents externs (universitats, start-ups, centres de recerca, altres empreses de la mateixa o d’un altre sector, etc.) que promou la col·laboració i l’intercanvi d’idees. Treballes en una empresa innovadora disposada a resoldre reptes sostenibles? Les nostres startups poden ajudar!

UNEIX-TE A EL HUB I COL·LABORA AMB LES MILLORS EMPRESES DEL SECTOR

Un «pilot» és quan una empresa decideix provar una solució innovadora creada per una startup per a un repte empresarial a què s’enfronta. Generalment, els programes pilot ocorren en el context d’un programa d’acceleració de startups o en associació amb els departaments d’innovació de la pròpia empresa. Des del Climate Change Hub ens encarreguem de la selecció de les startups amb les que alguns dels nostres partners realitzaran projectes pilot.